HTML

nova vida

Új élet, új kalandok az óceánon túlról.

Címkék

alkalmazkodas (2) amazonas (1) blog (1) bope (1) brazilia (9) brazilok (5) chat (1) copacabana (1) csalad (1) curitiba (1) ettermek (4) fgv (2) foci (1) funfacts (6) gavea (1) gesztusok (1) graffiti (1) halozatok (1) hataratkelo (1) hetvege (3) indianok (1) joinville (1) kaja (3) karacsony (2) karneval (1) kiallitas (1) korhaz (1) kozlekedes (2) lakas (1) magyarorszag (1) manaus (1) munka (2) nok (1) nyar (1) oltas (1) park (1) party (3) pia (1) piac (1) recept (1) rendorseg (2) reveillon (1) rhcp (1) rio (5) riviera (2) rockinrio (1) rodizio (1) samba (2) santateresa (1) saopaulo (1) sportok (1) suli (2) szilveszter (1) szokasok (2) szunnap (3) szunyog (1) telefon (1) tuntetes (1) videk (1) Címkefelhő

Utolsó kommentek

  • teoinrio: Szia Andi! Szívesen beszélek Rioról, kérdezz csak nyugodtan! :) Én nagyon szeretek itt élni, klassz város és gyönyörű, kedves emberek, mindig jó idő, sok lehetőség. Írj e-mailt, hogy mire vagy kívá... (2012.04.22. 23:09) RIO
  • andiinrio: Szia Teo! Nagyon szeretnék Veled beszélni Rióról, mert júniusban oda készülünk, és a blogodon kívül semmi pozitív infóm nincs róla! Kérlek írj, itt vagy e-mailben! Előre is köszi, és ígérem meghá... (2012.04.22. 21:16) RIO
  • Efendim: Meg akkor a kiérkező násznép egy részét lepasszolhatnád hozzám. :) Mondjuk ettől még ugyanúgy el kellett volna már kezdenem spórolni az akkori repjegyre, bárhol is akarnék duplázni... (2012.01.17. 15:17) FUN FACTS V.
  • Dragonlady (Bp, Hun): kb feleannyit szoktam, mintha mosópor lenne. a fehér ruhának nagyon jót tesz, de persze a színeset se bántja. ecettel együtt tilos!! valami kémiai reakció lesz a vége. (ecettel is lehet fehéríteni.... (2012.01.17. 15:06) FUN FACTS V.
  • teoinrio: @Efendim: azon tuti, meg ha nem is a brazilon, hanem az otthonin! max duplaznal! :) kulonben meg erre meg raerunk! (2012.01.17. 15:04) FUN FACTS V.
  • Utolsó 20

2011.12.06. 16:13 teoinrio

CEGES BULIK

Eddig harom party volt, ami a munkahoz kotheto, de ebbol csak egy igazi ceges buli volt, mult penteken. De elobb az elozoekrol!

Az elsore a fonokom hivott el, vihetett +1 fot, es en pont jokor voltam jo helyen. :) A buli egy posztgradualis kepzes zaroestje volt. Mindenfele nemzetisegu emberek gyultek ossze, mivel ez egy ,,vandorlo” tanfolyam, Kanadaban, USA-ban, Indiaban, meg meg nem tudom, hol voltak az allomasok, az utolso Brazilia, Rio. Klassz volt, hogy Goret mindenkinek bemutatott, igy megismertem nehany professzort innen-onnan. Meglepo, hogy nehanyan mennyi mindent tudtak Magyarorszagrol, a magyar nyelvrol, a tortenelmunkrol... Az este sztarja, a kozgazdaszok Mick Jaggerje, Mintzberg professor volt, akivel aztan beszelgettem is kicsit, mert pont egy asztalhoz kerultunk. Kiderult, hogy magyar felesege volt! :)

 

A masodik buli a HR igazgato szulinapi partyja volt. Ide is a fonokom hivott, en pedig kifejezetten azzal a szandekkel el is fogadtam a meghivast, hogy vegre beszelhetek a HR-essel, hogy mi van mar a vizumommal. Kicsit meglepodott az ur, de hatasos volt, mert kovetkezo heten ala volt irva a szerzodesem.

 

A legutobbi pedig az IDE szervezet partyja volt, ez ala tartozunk mi is, meg meg 2 masik ceg az egyetemen belul. Hat ez elkepesztoen jo volt! Persze ingyen kaja-pia, amit folyamatosan hordtak a pincerek (ez az ilyen bulikon altalanos, nem kell rendelned a pultnal, es jo otletnek tartom, hogy kajat is szolgalnak fel, husgolyot, falatkakat, sajtot, ilyesmi). Ez amugy zenes-tancos mulatsag volt. Es tenyleg mindenki tancolt is vegig, es a durva az, hogy mindenki jol is tancol! Ez a brazil ver! De meg a legszendebb kolleganoim is ugy toltak a funkra, hogy csak neztem! A brazil funk a rioi favelak tipikus zenei iranyzata, ezert carioca funknak is hivjak. Jellemzoen nagyon durva szoveguk van, eroszakos, obszcen, szexista, a nokre nezve nagyon degradalo. Ennek ellenere eleg sok funkot jatszott a dj, es a tomeg pedig elvezte... nekem nagyjabol indifferens volt, tekintve, hogy ugysem ertem. De mar maga a tanc is eleg durva... Viszont volt 1-2 csaj, aki nagyon szepen szambazott! Tanitgattak is kicsit (persze a funkra is akartak, de hattt...). Mindenesetre jo volt egyutt bulizni a kollegakkal, csomo mindenkivel beszelgettem, akikkel eddig nem nagyon, ennek fokent nyelvi akadalyai voltak, amit nehany caipirinha gyorsan lebontott! :)

Szólj hozzá!

Címkék: party samba fgv


A bejegyzés trackback címe:

https://teoinrio.blog.hu/api/trackback/id/tr433443020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása